9 اصل موفقیت ویزیتورهای پولساز که شما را ثروتمند می کند

ویزیتور پولساز

در این مقاله با پولسازی با روشهای ارتباط مستقیم مشتریان و ویزیتور های پولساز  و شغل ویزیتوری آشنا می‌شوید و اصول ملاقات با مشتری و بایدها و نبایدهای آن را یاد می‌گیرید!

 

نیمی از ثروتمندان با ویزیتوری شروع کرده‌اند:

ویژگی‌های یک ویزیتور حرفه‌ای

 اصل موفقیت در ویزیتوری

بایدها و نبایدهای ویزیتوری

مشتریان اثربخش

 

نیمی از ثروتمندان با ویزیتوری شروع کرده‌اند

در این بخش سعی می‌کنیم نکاتی را در رابطه با پولسازی با ویزیتوری برایتان بگوییم.

  • ویزیتور کیست؟
  • وظیفه‌اش چیست؟
  • چه نکاتی را باید بداند؟
  • چه مهارت‌هایی را باید داشته باشد؟

یک ویزیتور کسی است که به‌عنوان خط پایانی فروش وظیفه گرفتن سفارش و یا حتی وظیفه ویزیت و ملاقات با مشتری را انجام می‌دهد. ویزیتوری حرفه‌ای است که در دایره مشاغل وابسته به بازاریابی است و یک فرد انسانی با توجه به ابزارهایی که در اختیار دارد این کار را انجام می‌دهد. حرفه ویزیتوری یکی از زیر بخش‌های ترویج فروش تلقی می‌شود. درواقع فروش مستقیم یا بازاریابی مستقیم جزو وظایف یک ویزیتور است؛ که در بخش ترویج فروش درباره آن بیشتر توضیح می‌دهیم.

ویزیتوری چیست؟

ویزیتوری حرفه‌ای است که می‌تواند شروع خوبی برای گام نهادن به دنیای بازاریابی باشد.

ویژگی‌های یک ویزیتور حرفه‌ای

برای ویزیتوری بیشتر از افرادی استفاده می‌شود که از انرژی قدرت انتقال قدرت ایجاد اعتماد بیان مناسب و سخت‌کوشی بالایی برخوردار باشند. ویزیتوری دو هدف کلی را ترغیب می‌کند:

  • معرفی کالا و خدما
  • جلب سفارش.

ویزیتور می‌تواند مرد یا زن باشد. ویزیتور مانند بسیاری از شاغلین هم‌زمان می‌تواند در حرفه‌های مختلف و در شرکت‌های مختلف مشغول به کار باشد. می‌تواند شغل آزاد دیگری نیز داشته باشد.

ویزیتوری یک‌نوع حرفه است که کار بازاریابی مستقیم را انجام می‌دهد. ویزیتور یک سری ابزارهایی را هم در اختیار دارد که توسط آن ابزارها به معرفی خود و شرکت خود می‌پردازد. ویزیتوری شروع خوبی برای موفقیت در سایر مشاغل بازاریابی مدیریت و تجارت است. توصیه می‌کنیم کسانی که مدیر فروش یا مدیر بازاریابی هستند حتماً تجربیاتی در رابطه با ویزیتوری به دست آورند؛ زیرا اصول موفقیت در امر ویزیتوری از مهم‌ترین اصول و ارکان موفقیت شغلی محسوب می‌شود.

9 اصل موفقیت در ویزیتوری

  1. یک ویزیتور می‌بایست نظم شخصی و فکری خاصی داشته باشد.
  2. برنامه ریزی داشته باشد.
  3. قدرت ارتباط مؤثر داشته باشد.
  4. رفتار شناس خوبی باشد.
  5. قابل اعتماد باشد.
  6. هدفمند و آراسته باشد.
  7. مصمم و سخت کوش باشد.
  8. اهل رقابت و رفاقت باشد.
  9. اهل کار تیمی باشد.

یک ویزیتور می‌تواند در مرحله بعدی حرفه خود به فروشنده بازاریاب مدیر فروش وحتی به یک مدیرعامل تبدیل شود. در دوران ویزیتوری تجاربی به دست می‌آید و انگیزه‌هایی رشد می‌کند که ممکن است در هیچ جای دیگر قابل دسترسی نباشد.


ویزیتوری دو هدف کلی را ترغیب می‌کند:

  • معرفی کالا و خدمات
  • جلب سفارش

بایدها و نبایدهای ویزیتوری

اصلی‌ترین وظیفه یک ویزیتور برقراری ارتباط و گرفتن سفارش است.

در یک سازمان یک ویزیتور باید مسئولیت خود را در قبال خود بپذیرد و بداند که حرفه‌اش چیست و در راه موفقیت فردی و سازمانی خود تلاش کند و انتظار داشته باشد علاوه بر موفقیت فردی که به دست آورد موفقیت‌هایی را هم برای سازمان خود به دست آورد. سیاست‌های کلی آن سازمان را بپذیرد. مقابله به مثل نکند. از سیاست‌های سازمان خود انتقادهای بیجا نکند. نظرات خود را اعلام کند. پیشنهاد بدهد ولی با سیاست‌های کلی آن سازمان مخالفت نکند.

مطابق با برنامه‌های خواسته شده عمل کند. سعی کند به اهداف فروش خود برسد. تیم پذیر باشد؛ و در داخل کار تیمی سعی کند که پیش رونده باشد. برنامه‌هایی را برای توسعه توانمندی‌ها و خلاقیت‌های فردی خود داشته باشد و اهداف فروش را هرروز جلوتر ببرد. جایگاه مشتری را در موفقیت‌های فردی و سازمانی خود درک کند. مشتری را فقط مشتری خود نداند. مشتری را مشتری سازمان بداند و سازمان را در معرفی خود و محصول در اولویت قرار بدهد. در مسیر حرفه‌ای سعی کند اخلاق حرفه‌ای داشته باشد.

و مواردی که ازانجام آن‌ها نهی شده است و مواردی که ممکن است خلاف عرف و شئون یک ویزیتور باشد را انجام ندهد. در ارتباط با مدیران بالادستی خود سؤال کننده و عمل کننده خوبی باشد. خوش برخورد پر انرژی سختکوش و با اراده باشد. وظایفی که در درون و بیرون سازمان به او محول شده است را به‌خوبی انجام دهد.

یک ویزیتور باید بداند که واقعاً چرا ویزیتور شده است.

یک ویزیتور باید بپذیرد که یک ویزیتور است و باید از عهده وظایفی که به او محول می‌شود کاملاً برآید و قدرت اجرایی داشته باشد. یک ویزیتور باید یک الگوی کامل ویزیتوری را پیدا کند و تا آنجایی که می‌تواند خود را شبیه یک ویزیتور کاملاً حرفه‌ای کند. توانایی‌ها و خلاقیت‌های فردی خود را حتماً به کار بگیرد.

یک ویزیتور باید از قدرت اجرایی بالایی برخوردار باشد و همواره در حرکت باشد. یک ویزیتور باید گیرنده خوبی باشد و همواره از محیط پیرامون خود از مشتریان خود از اتفاقات اطراف خود برای افزایش دانش خود استفاده کند. هرروز به آموخته‌های خود اضافه کند. یک ویزیتور باید سازمان خود را قبول داشته باشد. باید سعی کند راه حلی برای عبور از موانع خود پیدا کند. همواره باید تعداد ملاقات‌های روزانه خود و تعداد مشتریان فعال خود را افزایش دهد.

مشتریان اثربخش

ویزیتوز نباید به این فکر کند که تعداد مشتریان خود را زیاد کند. بلکه باید سعی کند تعداد مشتریان اثربخش خود را زیاد کند. ویزیتور باید از قدرت تغییر و انعطاف‌پذیری بالایی برخوردار باشد. شجاع و جسور باشد. باید جدی باشد. در برخورد با مشتریان بدقلق نباشد. ویزیتور باید پذیرفته باشد که مشتری همه‌چیز است. ویزیتور باید اهل برنامه‌ریزی باشد. منظم باشد. آراسته باشد. وسعی کند که دائم درراه موفقیت سازمان خود و موفقیت‌هایی فردی خود قدم بردارد.

این مقاله بخشی از کتاب متخصص پولساز  17 راهکار تبدیل مهارت به ثروت در ایران نوشته جواد احمدی است.

برای تهیه و دانلود کتاب کامل لطفا به لینک زیر بروید:

کتاب چاپی متخصص پول ساز
             کتاب متخصص پولساز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.